New Beginning Europe!

 

"Se jeg gjør noe nytt, nå spirer det frem.

Merker dere det ikke?" Jes. 43:18-19

Kanal 10 Norge

1. november 2010 var Knut en av de som hadde bygget opp Kanal10 i Norge. Mer og mer gikk han over til å fungere som programleder og jobbet med det frem til ca. juni 2015. Pausen fra kanalen ble kort, da han i april 2016 ble headhuntet for en ny oppgave i Kanal10. 1. juni 2016 inntok han stolen som daglig leder på Kanal10 Norge.

 

Lokalitetene på Bjerke i oslo er veldig dyre og under sommerkonferansen til Ny Begynnelse i sommer, kom både Edward John og Børje Claesson for å ta en titt på lokalene våre. De lot seg begge begeistre og etter noen samtaler var avtalen om å flytte Kanalen ut til våre lokaler et faktum.

I løpet av høsten 2016 vil derfor Kanal10 være under samme tak som Ny Begynnelse. www.kanal10.no

10 byer - 10 nasjoner

Vi tror det er viktig å velsigne Israel og ser helt klar paralellene i Guds Ord om Israel og menigheten. Paulus er veldig klar i Guds Ord at vi er podet inn og ikke skal forheve oss.

I Desember 2013 var vi derfor med en rekke pastorer fra Norge for å overlevere en deklarasjon til nasjonalforsamlingen i Knesset, Israel. Dette for å markere at vi står med Israel og tror på Guds løfte for nasjonen og folket.

Da vi var der, ba jeg til Gud: "Gud, Du har sagt at den som velsigner Israel, skal selv bli velsignet. Gi meg en strategi for Norge". Etter denne bønnen, fikk jeg denne visjonen om 10 Byer - 10 Nasjoner; Gud viste meg at vi måtte "grave opp gamle brønner" og løfte frem gamle vekkelseshistorier, og bli minnet på hva Gud har gjort i vårt land i tidligere tider. Og deretter bringe nytt håp og en fornyet tro på at Gud vil gi vekkelse. Kanal 10 avsluttet reisen den 10. mai 2015 i Oslo, hvor det også var markering for Israel! Ingenting er tilfeldig, når Gud planlegger. Ønsker du å se bilder fra turen, klikk her.

Dette er en bok som Hilde K. Tømmerbakk har skrevet, og som nylig ble trykket og gitt ut for salg. Hilde tar leseren med seg på en reise gjennom en av hennes vanskeligste vandringer, gjennom sykdom. Etter å ha fått kreft-diagnose, og legers dom "det er ikke sikkert vi kan gjøre noe for deg". Opplevde hun hvordan Jesus stod ved hennes side, og holdt hennes hånd.

Gud har gjenntatte ganger oppfordret Hilde til å skrive boken, for at den skal være til oppmuntring og styrke for andre. Derfor er det ikke en tung bok, hvor syt og klage står i sentrum, men en bok som er lettlest og som har en rød og tydelig tråd gjennom hele: Jesus er trofast, og Han svikter aldri!

 

Bestill boken på: post@newbeginningeurope.no

Den koster 200,- + omk. Du kan også kjøpe den i menigheten.

Hold min hånd

Naturlig overnaturlig

Hvordan kommer du i gang med å profetere? Hva er forskjellen mellom en sann og en falsk profet? - profetiens gave og profetens tjeneste? - visdomsord og kunnskapsord? Er det virkelig mulig å lære å kjenne Guds røst?

På en veldig praktisk og lett forståelig måte, gir David Hudson oss mye mer enn bare et glimt fra rampelyset. Han gir oss profetiske prinsipper, illustrert med eksempler og personlige erfaringer. Hans humor og lett forståelige stil, gjør denne boken til en hyggelig lesning. Han har klare retningslinjer til hjelp for den som lengter etter å bli brukt av Gud i det profetiske - ikke gjennom komplisert teori, men gjennom praktiske og hjelpsomme forklaringer.

 

Bestill boken på: post@newbeginningeurope.no

Den koster 200,- + omk. (om den skal sendes i posten). Du kan også kjøpe den i menigheten.

TV/Media bilder

Copyright © New Beginning Europe