Equip Bibelskole

Videobasert bibelskole over internett

Om skolen


Skolen er 1 årig og baserer seg på kveldsundervisning fra kl.18 til 20. Det blir direkte overføring mandag og tirsdag kveld. Men det er også mulig å se dette når man selv ønsker, men det anbefales å se direkte, for da kan man også komme med kommentarer og spørsmål direkte til aktuell lærer. 


Skolen startet opp 6. januar 2020, og gikk ut mai. Så starter den opp igjen i september og avsluttes i desember 2020. Det utstedes diplom for fullendt studie.


Studie er tillitsbasert, det er forelesning via internett, kompendier og selvstudie. Det meste av undervisningen vil foregå i lokalitetene i Holmestrand.

Elevene må kvitere for at de har sett forelesningen og at de har lest kompendie, for å få tildelt diplom.

Følgende blir undervist


  • Emner: tro, nåde, rettferdighet, bibelens inspirasjon og autoritet, frelse og dåp, ånd, sjel og legeme, autoritet og tjenestesinn, treenigheten, helliggjørelse, Israel og de jødiske folk, endetiden, skapelsesberetningen.
  • Kristenlivet: ekteskap og familie, misjon, menighet og lederskap.
  • Tjeneste: karakterbygging og disippelskap, tjenestegavene, nådegavene, helbredelse, bønn/forbønn, andre religioner, økonomi og forvalterskap.
  • Fordypning: prekelære, media, lovsang.
  • Inspirasjon: vekkelseshistorie, historien om Hans Nielsen Hauge.

Skolestab/lærere


På skolen har vi lærere som forkynner med innlevelse og pasjon. Undervisningen bærer preg på et liv med Gud. Skolestaben har erfaring fra både kveldsskole og fulltidsbibelskole. De står også i dag i ulike tjenester i utland og i innland.

Praktisk informasjon


Bor du i nærheten av Holmestrand, er det mulig å følge undervisningen i lokalene om ønskelig. Undervisningen finner sted i Bentsrudsvingen 6, 3083 Holmestrand, i menigheten Ny Begynnelse sine lokaler. 


Økonomi: studie koster 800kr. pr. måned, totalt 7.200kr. pr. år. Gruppe, ektepar og misjonærer får halv pris pr. person.

Vipps: 588603 

Konto: 1506.22.21388


Du vil få tilsendt informasjon om hvordan du logger inn på video overførningen og hvor du kan laste ned kompendier.

Påmelding


Påmeldingsgebyr er på 100kr. og når dette er betalt, er du meldt inn på bibelskolen. Du får informasjon om hvordan dette gjøres, via mail fra oss.


Det er mulig å avbryte bibelskolen, men betalt skoleavgift frem til skriftlig avmelding, blir ikke refundert.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen og gleder oss til et spennende år sammen.


Meld deg på via mail: studieinspektor@nybegynnelse.no


Copyright @ All Rights Reserved